Vendégkönyv

3 hozzászólás
 • Horváth Sz.
  Közzétéve: 10:03h, 07 január

  Barátom javasolta a Kg Dental-t. Évekkel ezelőtt Ő is itt kapott egy fémkerámia hidat, amit azóta is boldogan visel. Mivel a közelben – Ausztriában – lakom először egy konzultációra jöttem el. A felkínált lehetőségek közül én a cirkon koronákat választottam, mivel az elől lévő és jól látható fogaimról volt szó. Bár ár az ár magasabb lett, mintha fémkerámia korona lett volna, de az eredménnyel nagyon meg vagyok elégedve és így büszkén mosolygok.

 • Kovács T.
  Közzétéve: 10:01h, 19 március

  Régóta gondolkoztam, hogy megcsináltassam a fogaimat. Több rendelőben is jártam, de nem mertem belekezdeni a nagy kezelésbe. A KG Dental –nál végre megtaláltam, amit kerestem. Érthetően elmagyarázták lépésről lépésre az foghúzás, csontpótlás, implantátum beültetés és koronák készítésének folyamatát. Első találkozásra elnyerte a bizalmamat Dr. Veress. Igaz, hogy majd egy évbe telt a teljes kezelés, de megérte. Köszönöm!

 • Tonomár L.
  Közzétéve: 10:06h, 22 május

  Visszajáró törzsvendég vagyok. Szerencsére a fogaim rendben vannak, de talán ez annak is köszönhető, hogy félévente jövök a KG Dental-hoz fogkő eltávolításra és tisztításra. Mindig kedvesen fogadnak és maximálisan meg vagyok elégedve a kapott szolgáltatással.

Írj véleményt