Rendelőnk

A KG Dental fogászati rendelő és implantációs központ 1991 –ben alakult. Évek alatt lelkiismeretes munkával és paciensközpontú szemlélettel sikerült elnyerni betegeink bizalmát. A klinika az osztrák határ mellett lévő, a fogászati túrizmusáról híres kisváros, Mosonmagyaróvár szívében található.

Amit kínálunk:

Minőség, pontosság, megbízhatóság

30 fős szakképzett személyzet a paciensek szolgálatában

Angolul és németül beszélő barátságos munkatársak

2 szájsebész, 5 fogorvos, 7 kezelő

Ingyenes állapot felmérés, árajánlat készítés és kontroll vizsgálat

Implantológiai beavatkozások specialistája

Magán intézményben egyedülálló felszereltség altatásos beatvakozásokhoz

3D Röntgen, Lézer

Európai színvonalú, személyre szabott ellátás és szolgáltatás

Kizárólag a legmagasabb színvonalú, svájci illetve német anyagokkal és műszerekkel dolgozunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak

Utazásszervezés

Szálláslehetőség biztosítása, kedvezményes áron

Saját fogtechnikai laboratórium, mely jelentős mértékben segíti fogászati rendelőnk munkáját , CAD-CAM Fogtechznika

RENDELŐ-400x600
letoltes-21

Miért érdemes Önnek a KG Dental-t választania fogászati problémájának a megoldására?

Több ezer elégedett ügyfél ajánlása

Ha az ember egészségügyi problémájára keres megoldást, fontos hogy olyan szolgáltató válasszon, ahol nem érheti csalódás. Nyugodtan rábízhatja Ön és családtagjai, ismerősei fogászati kezelését a Kg Dental team-re, mely már számos alkalommal bizonyított. Több évtizedes múlt és a több ezer elégedett paciens a garancia erre.
Büszkék vagyunk rá, hogy betegeink nagy részre személyes ajánlás útján keress fel minket. Ez a legnagyobb dicséret számunkra, ha egy elégedett ügyfél bátran ajánlja rendelőnket, a KG Dental-t.

Mindig kedvező árak

Mennyibe fog kerülni? A Kg Dental célja minőségi szolgáltatás nyújtása elérhető áron. Nem törekszünk a legolcsóbbnak lenni, mert ne felejtsük el, hogy a legolcsóbb alternatíva általában kompromisszumokkal jár. Célunk, hogy Ön az elfogadható árszint mellé értéket kapjon a pénzéért: minőségi ellátást ne csak ígéretet, pontos érthető tájékoztatást az elvégezendő beavatkozásról, garanciát és utókezelést. Megéri KG Dental fogászati rendelő és implantációs központot választani.

Implantátum beültetések specialistája

A KG Dental fogászati rendelő és implantációs központban már 1990-es évek óta végeznek szájsebészeti kezeléseket, legyen szó csontpótlásról vagy implantátum beültetésről. A fogászat területén folyamatos a fejlődés, különösen igaz ez implantátumok világára. Az alkalmazási lehetőségek folyamatosan bővülnek, egyre több esetre jelent megoldást az implantátum beültetés. Pótolhatunk 1 fogat, rögzíthetünk fogsort, tervezhetünk teljes körhidat akár 6 implantátumra, mindezt 3D számítógépes segítséggel. Rendelőnkben a több évtizedes tapasztalat ötvöződik a legmodernebb technikai háttérrel, az Ön szolgálatában.

Beavatkozások altatásban

Rendelőnkben egyedülálló módon egy külön kezelő van kialakítva altatásban történő beavatkozások számára. Rendelkezik minden olyan felszereléssel, melyekkel rendszerint csak kórházakban találkozni. Altatásos műtétek során külön aneszteziológus orvos és asszisztens van jelen, akik feladata az altatás kontrolálása.

Hol található a KG Dental fogászat?

A KG Dental alkalmazkodott a paciensei igényéhez. Mivel ügyfeleink jelentős része külföldi – főleg Ausztriából érkezik – így kézenfekvő volt, hogy központi klinikánkat az osztrák határ mellett Mosonmagyaróváron alakítsuk ki. Ennek köszönhetően Ausztria felől az A4 –es, majd Magyarországon, az M1-es autópályán könnyen megközelíthető.
Távolabbról érkező pacienseink 2 repülőtér közül is választhatnak. A bécsi reptér 60 km a pozsonyi pedig 20 km –re található. Ezen repterek szinte valamennyi európai reptérről elérhetőek kedvező áron. A Kg Dental saját buszaival ingyenes reptéri transzfert biztosít pacienseinek és kísérőiknek.

Gyorsaság, pontosság, rugalmasság: saját fogtechnikai laboratórium az épületen belül!

Az elkészült fogmű, melyet Ön akár egy életen át viselhet nem csak egy ember munkája. A háttérben dolgozó, de rendkívül fontos szerepet játszó tényező a fogtechnikai laboratórium. Ez az a hely ahol a fogtechnikus a kezelést végző fogorvos instrukciói alapján elkészíti az Ön fogpótlását. A fogorvos és fogtechnikus együttműködése egy csapatmunka, melynek eredménye, hogy a pótlás színe, formája, pontossága olyan legyen, mint amit Ön megálmodott.

Zahnimplantat 1

Milyen előnyöket jelent az Ön számára,
hogy a KG dental –nál praxis labor működik?

A rendelő és a labor közti szoros együttműködés

Hosszú távú ideiglenes korona akár aznapra

Helyes fogszín és fogforma megállapítása szükség esetén a technikus segítségével

Fogakon lévő esetleges egyedi jellegzetességek megfigyelése

Fogsor akár 2 nap alatt

Ideiglenes fogsor akár 1 nap alatt

Nincs szállítási idő a fogorvosi rendelő és fogtechnika között, ezért a munkák elkészítésének ideje lerövidül

Esetleges garanciális problémák, javítások elkészítése soron kívül, rendkívül rövid határidővel

Gyakran ismételt kérdések

Megéri külföldön megcsináltatni a fogaimat?

A válasz határozottan igen. Az árak Nyugat Európában többször magasabbak, mint a KG Dental Klinika és Implantációs központ árai. Jellemzően egy átalagos kezelésnél is több ezer €uro megtakarítást lehet elérni.

Hogy tudom igénybe venni a kezelést külföldön?

Önnek nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a KG Dental Klinikával telefonon vagy email-en keresztül. Amennyiben a páciens küld nekünk egy röntgenfelvételt, mi készséggel készítünk Önnek egy részletes kezelési tervet és árajánlatot, melyet elküldünk Önnek. Készséggel állunk rendelkezésére az időpont egyeztetéstől kezdve a szállásfoglaláson át az ingyenes transzfer biztosításáig.

Milyen költségekkel kell számolnom a kezelésen kívül?

A fogászati kezelés összegén túl a pácienseknek a szállás, utazás költségeiről kell gondoskodnia. A KG Dental betegei kedvezményesen szállhatnak meg a fogászat közelében található 4****-os szállodában. A fogászat ingyenes transzfert biztosít a mosonmagyaróvári és hegyeshalmi vasútról, illetve a Bécsi és Pozsonyi repülőterekről.

Fizet-e az otthoni biztosításom a külföldi kezelésre?

Igen, a biztosítók számla ellenében, részben megtérítik a külföldi kezelések költségeit. Javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt a páciens érdeklődjön a saját egészségpénztáránál.

Hogy tudom érvényesíteni az esetleges garanciális problémámat?

Minden átadott munkához jár a garancia. Ilyen esetben Önnek nincs más dolga, mint újra ellátogatni rendelőnkbe és a KG Dental ingyenesen elvégzi a garanciális kezelést.

Fogok érteni mindent és meg fognak érteni engem?

Rendelőnkben a teljes személyzet jól beszél német és angol nyelven. A kommunikáció mind az orvossal, mind a recepcióval az Ön anyanyelvén történik. Minden írásos dokumentum (árajánlat, számla Certificat) angol vagy német nyelven is elkészül.

Hogyan fizethetek a fogászaton?

A KG Dental klinikán készpénzt (forint, svájci frank, euro) és hitelkártyát ( VISA, MASTERCARD, MAESTRO) is elfogadunk.

Számlát kapok a beavatkozás végeztével?

Minden kezelés után számlát állítunk ki, melyet a külföldi egészségbiztosítók is elfogadnak.