Fogfehérítés

Fehérebb és élettel telibb fogak akár egy hét alatt
az új ZOOM rendelői fogfehérítés segítségével

Ismerje meg az új ZOOM technológiát:

legmodernebb összetételű fehérítő gél

továbbfejlesztett lámpás megvilágítás

6%-os hatóanyag tartalom (legszigorúbb EU-s normák szerint)

nincs fájdalomérzet sem a kezelés közben sem utána

hosszan tartó eredmény

4×15 perc megvilágítás

javasolt a kezelés megkezdése előtt a fogkövet eltávolítani

Fogaink az évek során elszíneződnek, az elfogyasztott ételek, italok és dohányzás hatására.Fogfehérítési technikának köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek. A mai legmodernebb fogászati technológiával kevesebb, mint 2 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Az egészséges, ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalosabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot.

Újdonság a fogfehérítésben!

A Philips Zoom évek óta a piacvezető fogfehérítési rendszer világszerte. A legújabb ZOOM fogfehérítő eljárás a legszigorúbb EU-s normáknak megfelelően, 6%-os hatóanyag tartalommal rendelkezik. Ezáltal tovább növeli az Ön fogainak biztonságát és védelmét. Az eddigi kezelések tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a régebbi fehérítő eljárásoknál (26-33%-os hatóanyag) esetlegesen jelentkező éles, nyilalló fájdalomérzet teljesen eltűnt. A fogak természetes, világos, ragyogó fényűek lesznek.

Hihetetlen eredmények, látványos, gyors változás

Philips Zoom WhiteSpeed

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed lámpát választja. Több mint 4 millió elégedett páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.

Hogyan történik a kezelés?

Először gondosan le kell fedni a fogínyt egy speciális izoláló anyaggal, ezután a Dentál higiénikus felhelyezi a ZOOM zselét a fogak külső felületére. A zselé UV fény hatására aktiválódik és eliminálja a fogban lévő elszíneződéseket.

A Philps ZOOM rendszer használatakor a Dentál higiénikus a WhiteSpeed fehérítő lámpával felerősíti ezt a hatást, több mint 40%-kal – összehasonlítva a lámpa nélküli, vagy más lámpát használó rendszerrel szemben. A kezelés során ezt a folyamatot 4-szer ismételjük meg.

Kérdezze fogorvosát, hogy a Philips ZOOM WhiteSpeed mennyire megfelelő az Ön fogainak fehérítéséhez!

 

Mennyibe kerül a fogfehérítés a KG Dentalban?

A fogfehérítés most különösen kedvező áron érhető el rendelőnkben, hogy a fehérebb fogaknak ne legyenek anyagi akadályai.

Fogfehérítés145.000 HUF
Fogfehérítés -akciós áron szerdánként92.000 HUF

Gyakran ismételt kérdések

Mi okozza a fogak elszíneződését?

Több oka is van a fogak elszíneződésének. A legáltalánosabb az erősen színezett ételek és italok (bogyós gyümölcsök, kávé, tea). Néhány gyógyszer, öregedés, dohányzás és trauma szintén okozhat elszíneződéseket.

Biztonságos a fogfehérítés?

Igen. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a fogorvos által ellenőrzött, professzionális hatóanyagokkal biztonságos beavatkozás a fog- és ínyszövetre való tekintettel egyaránt.

Milyen fogfehérítő rendszert válasszak?

Számos rendelkezésre álló fehérítési rendszer közül eddig a leglátványosabb és legmegbízhatóbb eredményt a Zoom lámpás technológiával sikerült elérni.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A Philips Zoom segítségével a fogak egy nap alatt láthatóan fehérebbek lesznek. A Zoom rendelői fogfehérítést követően már egy kezelés, mindössze egy alkalom, mely után azonnal látható az eredmény.

Melyek lehetnek a mellékhatásai?

A leggyakoribb mellékhatás a fogak és az íny esetleges érzékenysége, azonban ezek a tünetek a kezelés befejezése után 1-3 nappal mindig megszűnnek.
Fogorvosa tanácsot adhat abban, hogy az Ön fogazata alkalmas-e, illetve milyen formában alkalmas fogfehérítésre, továbbá, hogy milyen hatóanyaggal a leghatásosabb a beavatkozás. A Philips Zoom fogfehérítési termékcsalád kétféle, kifejezetten érzékenység csökkentő anyagot tartalmaz – kálium nitrátot (KNO3) és amorf kalcium foszfátot (ACP) – melyek minimalizálják az esetlegesen fellépő érzékenységet.

Mennyi ideig tart a Zoom fogfehérítésem eredménye?

A fogfehérítés segít csökkenteni a meglevő elszíneződéseket, de a kávé, röviditalok és a természetes öregedés később ismét elszíneződéseket okoznak. A fogak rendszeres tisztítása segít az elszíneződések csökkentésében. A Philips Zoom fogfehérítő termékek szintén tartalmaznak ACP-t, mely segít a fehérség fenntartásában.

Van különbség a lámpás rendszerek között?

A rendelőben elvégzett lámpás fehérítések között is nagy különbségek vannak. Főleg az anyagok minőségét tekintve, ezért érdemes körültekintően választani.

Mit kell tennie most ha, fehérebb fogakat szeretne?

A fogfehérítés egy gyors és látványos módszer fogainak megszépülésére. Éljen hát Ön is ezzel a kiváló lehetőséggel. Hívja fel rendelőnket és kérjen időpontot egy rendelői fogfehérítésre. Elérhetőségünk:

 

+ 36  96  217 044

 

Várjuk Önt szeretettel rendelőnkben.
Egy óra, és Ön is fehérebb fogakkal és nagyobb Önbizalommal távozik majd tőlünk.