Fogászati turizmus landing page

FOGÁSZATI TURIZMUS

Van, amikor minden egy helyen van ahhoz, hogy Ön ne csak egy európai minőségű fogászati szolgáltatást kapjon, hanem egy olyan biztonságos és kényelmes környezetet is, ami miatt biztosan jó döntésnek bizonyul majd, hogy a KG Dentált választotta fogászati problémájának a megoldására.

Magyarországra jönni fogászati beavatkozásra? Ennek már évtizedes hagyományi vannak és több ezer elégedett páciens döntött így az elmúlt években az Ön hazájából is.

De mi ennél többet szeretnénk Önnek adni, sokkal többet.  Egy olyan prémium ellátást, amely mindent tartalmaz, ami az Ön biztonságos és kényelmes fogászati kezeléséhez kell és amellyel jelentős összeget is megtakaríthat egy időben.

Miért lesz jó döntés az Ön részéről, ha a KG Dentalt választja fogászati problémájának megoldására?

Ahhoz, hogy a fogászati kezelése európai színvonalú legyen, de ezzel egy időben jelentős megtakarítást is jelentsen Önnek, sok feltételnek kell egyszerre teljesülnie. És akkor még nem is beszéltünk az Ön kényelméről és biztonságáról.

Lássuk, hogyan gondoskodik miden kedvező feltétel meglétéről a KG Dental fogászati rendelője:

 • Közel vagyunk Önhöz – akár autóval, akár repülővel érkezik hozzánk, mosonmagyaróvári rendelőnk könnyen megközelíthető az Ön számára, hiszen csak néhány percre található az osztrák határtól.

Amennyiben pedig repülővel érkezik hozzánk és Bécsben vagy Pozsonyban száll le, akkor pedig ingyenes transzfert biztosítunk Önnek a rendelőnkig és a visszaúton pedig a repülőtérig (kb 40 perc)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

A KG Dentalban nem csak egy európai színvonalú fogászati rendelő várja Önt, hanem annál sokkal több, minden, ami egy biztonságos utazáshoz és fogászati beavatkozáshoz szükséges:

 • A ma elérhető legmodernebb technológiával felszerelt fogászati kezelők és önálló műtő az implantológiai és szájsebészeti beavatkozásokhoz. Modern digitális diagnosztikai eszközeink, mint például a 3D CT berendezésünk pedig lehetővé teszik a legrészletesebb fogászati diagnózis felállítását.
 • Saját, csúcstechnológiával felszerelt fogtechnikai laboratóriumunk biztosítja Önnek az elkészült fogművek esztétikus megjelenést és magas minőségi színvonalát
 •  A rendelővel szomszédos épületben 16 kétágyas szobából és 13 apartmanból álló Hotel Lajta Park szállodánk áll az Ön rendelkezésére, hogy nálunk tartózkodása nem csak hasznos legyen az Ön számára, de felérjen egy olyan kényelmes nyaralással is, amelyen folyamatosan gondoskodunk Önről. A szállodánk aljában pedig a wellness részlegünk várja egy kis kényeztetésre. Szállodánk szolgáltatásit Ön természetesen kedvezményesen veheti igénybe.
 • Szállodánk aljában külön étteremmel várjuk Önt, amelyben a kulináris élményeken túl speciális fogászati kezelésekhez kapcsolódó diétás menükkel is a rendelkezésére állunk.
 • Ha pedig pihenni vágyik, akkor több hektáros patakparti kertünk szolgálja az Ön nyugalmát és kikacsolódását.

Arra törekedtünk tehát, hogy olyan környezet teremtsünk meg az Ön számára, amelyben egy helyen talál meg mindent, ami egy kiváló minőségű, tartós és esztétikus fogászati kezeléshez és a nyugodt pihenéshez egyaránt kell.

Egy kézben, biztonságban és folyamatosan elérhető ügyfélszolgálattal.

Ha ezek fontos szempontok az Ön számára, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a + 36 96 217 044 telefonszámon és kapjon részletes információt az Önre váró lehetőségekről.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Milyen fogászati kezelések igénybe vétele jelenti Önnek a legnagyobb megtakarítást, milyen fogászati probléma megoldására érdemes ellátogatnia a KG Dental rendelőjébe?

Természetesen rendelőnk a fogászati szakma teljes spektrumával az Ön rendelkezésére áll, de több évtizedes tapasztalatink alapján vannak olyan kezelések, melyek miatt különösen érdemes hozzánk jönnie. Ezek a következőek:

 • Hiányzó fogak pótlása implantátummal, azaz a fogbeültetés
 • Szájsebészeti beavatkozások, bölcsességfog eltávolítás, csontpótlás, sinus emelés,
 • Esztétikai beavatkozások, fémkerámia és cirkon koronák és hidak
 • Kivehető fogpótlások
 • Esztétikus tömések és betétek

Mit kell tennie abban az esetben, ha szeretne egy kiváló minőségű, tartós és esztétikus fogászati beavatkozást, amellyel ráadásul jelentős mértékű összeget meg is takaríthat? 

Mielőtt döntést hozna ebben a fontos kérdésben, hogy hol végeztesse el fogászati beavatkozásait, érdemes tehát mérlegelnie, azokat a pozitív tulajdonságokat, melyek az Ön kezelését is biztonságossá és kényelmessé teszik:

 • Teljes körű ügyfélszolgálat az Ön anyanyelvén
 • Egy helyen minden, amire szüksége lehet: fogászati rendelő, fogtechnikai laboratórium, szálloda, wellness, étterem, szépségszalon
 • Évtizedes gyakorlattal rendelkező felkészült fogszakorvosok
 • Kiváló minőségű fogászati alapanyagok
 • Gyors és tartós megoldások

Az Ön kockázatainak csökkentésének a legegyszerűbb és költségmentes módja az, ha e-mailben elküld nekünk egy panoráma röntgenfelvételt vagy személyesen ellátogat rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra.

Ezt most nagyon egyszerűen megteheti, hiszen csak fel kell hívnia rendelőnket és időpontot kell kérnie egy térítésmentes konzultációra:

+ 36  96  217 044

Várjuk jelentkezését szeretettel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Megéri külföldön megcsináltatni a fogaimat?

A válasz határozottan igen. Az árak Nyugat Európában többször magasabbak, mint a KG Dental Klinika és Implantációs központ árai. Jellemzően egy átalagos kezelésnél is több ezer €uro megtakarítást lehet elérni.

Hogy tudom igénybe venni a kezelést külföldön?

Önnek nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a KG Dental Klinikával telefonon vagy email-en keresztül. Amennyiben a páciens küld nekünk egy röntgenfelvételt, mi készséggel készítünk Önnek egy részletes kezelési tervet és árajánlatot, melyet elküldünk Önnek. Készséggel állunk rendelkezésére az időpont egyeztetéstől kezdve a szállásfoglaláson át az ingyenes transzfer biztosításáig.

Milyen költségekkel kell számolnom a kezelésen kívül?

A fogászati kezelés összegén túl a pácienseknek a szállás, utazás költségeiről kell gondoskodnia. A KG Dental betegei kedvezményesen szállhatnak meg a fogászat közelében található 4****-os szállodában. A fogászat ingyenes transzfert biztosít a mosonmagyaróvári és hegyeshalmi vasútról, illetve a Bécsi és Pozsonyi repülőterekről.

Fizet-e az otthoni biztosításom a külföldi kezelésre?

Igen, a biztosítók számla ellenében, részben megtérítik a külföldi kezelések költségeit. Javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt a páciens érdeklődjön a saját egészségpénztáránál.

Hogy tudom érvényesíteni az esetleges garanciális problémámat?

Minden átadott munkához jár a garancia. Ilyen esetben Önnek nincs más dolga, mint újra ellátogatni rendelőnkbe és a KG Dental ingyenesen elvégzi a garanciális kezelést.

Fogok érteni mindent és meg fognak érteni engem?

Rendelőnkben a teljes személyzet jól beszél német és angol nyelven. A kommunikáció mind az orvossal, mind a recepcióval az Ön anyanyelvén történik. Minden írásos dokumentum (árajánlat, számla Certificat) angol vagy német nyelven is elkészül.

Hogyan fizethetek a fogászaton?

A KG Dental klinikán készpénzt (forint, svájci frank, euro) és hitelkártyát ( VISA, MASTERCARD, MAESTRO) is elfogadunk.

Számlát kapok a beavatkozás végeztével?

Minden kezelés után számlát állítunk ki, melyet a külföldi egészségbiztosítók is elfogadnak.