KG Dental FogászatA KG Dental fogászati rendelő és implantációs központ 1991 –ben alakult. Évek alatt lelkiismeretes munkával és paciensközpontú szemlélettel sikerült elnyerni betegeink bizalmát. A klinika az osztrák határ mellett lévő, a fogászati túrizmusáról híres kisváros, Mosonmagyaróvár szívében található.

Amit mi kínálunk:

 • Minőség, pontosság, megbízhatóság
 • 30 fős szakképzett személyzet a paciensek szolgálatában
 • Angolul és németül beszélő barátságos munkatársak
 • 2 szájsebész, 5 fogorvos, 7 kezelő
 • Ingyenes állapot felmérés, árajánlat készítés és kontroll vizsgálat
 • Implantológiai beavatkozások specialistája
 • Magán intézményben egyedülálló felszereltség altatásos beatvakozásokhoz
 • 3D Röntgen, Lézer
 • Európai színvonalú, személyre szabott ellátás és szolgáltatás
 • Kizárólag a legmagasabb színvonalú, svájci illetve német anyagokkal ésKG Dental Fogászat műszerekkel dolgozunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak
 • Utazásszervezés
 • Szálláslehetőség biztosítása, kedvezményes áron
 • Saját fogtechnikai laboratórium, mely jelentős mértékben segíti fogászati rendelőnk munkáját , CAD-CAM Fogtechznika
 • Garancia

Miért érdemes Önnek a KG Dental-t választania fogászati problémájának a megoldására?

Több ezer elégedett ügyfél ajánlása

Ha az ember egészségügyi problémájára keres megoldást, fontos hogy olyan szolgáltató válasszon, ahol nem érheti csalódás. Nyugodtan rábízhatja Ön és családtagjai, ismerősei fogászati kezelését a Kg Dental team-re, mely már számos alkalommal bizonyított. Több évtizedes múlt és a több ezer elégedett paciens a garancia erre.
Büszkék vagyunk rá, hogy betegeink nagy részre személyes ajánlás útján keress fel minket. Ez a legnagyobb dicséret számunkra, ha egy elégedett ügyfél bátran ajánlja rendelőnket, a KG Dental-t.

KG dental rendelő

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Implantátum beültetések specialistája

A KG Dental fogászati rendelő és implantációs központban már 1990-es évek óta végeznek szájsebészeti kezeléseket, legyen szó csontpótlásról vagy implantátum beültetésről. A fogászat területén folyamatos a fejlődés, különösen igaz ez implantátumok világára. Az alkalmazási lehetőségek folyamatosan bővülnek, egyre több esetre jelent megoldást az implantátum beültetés. Pótolhatunk 1 fogat, rögzíthetünk fogsort, tervezhetünk teljes körhidat akár 6 implantátumra, mindezt 3D számítógépes segítséggel. Rendelőnkben a több évtizedes tapasztalat ötvöződik a legmodernebb technikai háttérrel, az Ön szolgálatában.

Mindig kedvező árak

Mennyibe fog kerülni? A Kg Dental célja minőségi szolgáltatás nyújtása elérhető áron. Nem törekszünk a legolcsóbbnak lenni, mert ne felejtsük el, hogy a legolcsóbb alternatíva általában kompromisszumokkal jár. Célunk, hogy Ön az elfogadható árszint mellé értéket kapjon a pénzéért: minőségi ellátást ne csak ígéretet, pontos érthető tájékoztatást az elvégezendő beavatkozásról, garanciát és utókezelést. Megéri KG Dental fogászati rendelő és implantációs központot választani.

Beavatkozások altatásban

Rendelőnkben egyedülálló módon egy külön kezelő van kialakítva altatásban történő beavatkozások számára. Rendelkezik minden olyan felszereléssel, melyekkel rendszerint csak kórházakban találkozni. Altatásos műtétek során külön aneszteziológus orvos és asszisztens van jelen, akik feladata az altatás kontrolálása.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Hol található a KG Dental fogászat?

A KG Dental alkalmazkodott a paciensei igényéhez. Mivel ügyfeleink jelentős része külföldi – főleg Ausztriából érkezik – így kézenfekvő volt, hogy központi klinikánkat az osztrák határ mellett Mosonmagyaróváron alakítsuk ki. Ennek köszönhetően Ausztria felől az A4 –es, majd Magyarországon, az M1-es autópályán könnyen megközelíthető.
Távolabbról érkező pacienseink 2 repülőtér közül is választhatnak. A bécsi reptér 60 km a pozsonyi pedig 20 km –re található. Ezen repterek szinte valamennyi európai reptérről elérhetőek kedvező áron. A Kg Dental saját buszaival ingyenes reptéri transzfert biztosít pacienseinek és kísérőiknek.

KG dental rendelőGyorsaság, pontosság, rugalmasság: saját fogtechnikai laboratórium az épületen belül!

Az elkészült fogmű, melyet Ön akár egy életen át viselhet nem csak egy ember munkája. A háttérben dolgozó, de rendkívül fontos szerepet játszó tényező a fogtechnikai laboratórium. Ez az a hely ahol a fogtechnikus a kezelést végző fogorvos instrukciói alapján elkészíti az Ön fogpótlását. A fogorvos és fogtechnikus együttműködése egy csapatmunka, melynek eredménye, hogy a pótlás színe, formája, pontossága olyan legyen, mint amit Ön megálmodott.

Milyen előnyöket jelent az Ön számára, hogy a KG dental –nál praxis labor működik?

 • A rendelő és a labor közti szoros együttműködés
 • Hosszú távú ideiglenes korona akár aznapra
 • Helyes fogszín és fogforma megállapítása szükség esetén a technikus segítségével
 • Fogakon lévő esetleges egyedi jellegzetességek megfigyelése
 • Fogsor akár 2 nap alatt
 • Ideiglenes fogsor akár 1 nap alatt
 • Nincs szállítási idő a fogorvosi rendelő és fogtechnika között, ezért a munkák elkészítésének ideje lerövidül
 • Esetleges garanciális problémák, javítások elkészítése soron kívül, rendkívül rövid határidővel

Kérjen időpontot most!

VV_logo_GB

RENDELŐNK

Gyakran ismételt kérdések

A válasz határozottan igen. Az árak Nyugat Európában többször magasabbak, mint a KG Dental Klinika és Implantációs központ árai. Jellemzően egy átalagos kezelésnél is több ezer €uro megtakarítást lehet elérni.

Önnek nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a KG Dental Klinikával telefonon vagy email-en keresztül. Amennyiben a páciens küld nekünk egy röntgenfelvételt, mi készséggel készítünk Önnek egy részletes kezelési tervet és árajánlatot, melyet elküldünk Önnek. Készséggel állunk rendelkezésére az időpont egyeztetéstől kezdve a szállásfoglaláson át az ingyenes transzfer biztosításáig.

A fogászati kezelés összegén túl a pácienseknek a szállás, utazás költségeiről kell gondoskodnia. A KG Dental betegei kedvezményesen szállhatnak meg a fogászat közelében található 4****-os szállodában. A fogászat ingyenes transzfert biztosít a mosonmagyaróvári és hegyeshalmi vasútról, illetve a Bécsi és Pozsonyi repülőterekről.

Igen, a biztosítók számla ellenében, részben megtérítik a külföldi kezelések költségeit. Javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt a páciens érdeklődjön a saját egészségpénztáránál.

Minden átadott munkához jár a garancia. Ilyen esetben Önnek nincs más dolga, mint újra ellátogatni rendelőnkbe és a KG Dental ingyenesen elvégzi a garanciális kezelést.

Rendelőnkben a teljes személyzet jól beszél német és angol nyelven. A kommunikáció mind az orvossal, mind a recepcióval az Ön anyanyelvén történik. Minden írásos dokumentum (árajánlat, számla Certificat) angol vagy német nyelven is elkészül.

A KG Dental klinikán készpénzt (forint, svájci frank, euro) és hitelkártyát ( VISA, MASTERCARD, MAESTRO) is elfogadunk.

Minden kezelés után számlát állítunk ki, melyet a külföldi egészségbiztosítók is elfogadnak.