A kedvezményezett neve:
KG DENTAL LAJTA Fogászati Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
„A KG DENTAL LAJTA Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

A projekt azonosítószáma:
GINOP-2.1.8-17-2017-00808

A szerződött támogatás összege:
6 857 160 Ft

A támogatás mérték (%-ban):
50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A jelenlegi modern eszközeink mellett több olyan van, amely már több mint 10 éves, és a jelenlegi gazdasági fejlődés fontos motorjaként szolgáló versenyképesség növelése alapvető fontosságú a vállalkozás hosszú távú fennmaradásához.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a rendelkezésünkre álló infrastruktúra időnkénti cseréjét, az eszközpark megújítását előirányozzuk. Ennek megfelelően a projekt végrehajtása során beszerezésre kerül 2 db jól felszerelt kezelőegység, amely a különböző tartalékokkal (páciensszék, vizesblokk, lámpa) együtt nyújt lehetőséget arra, hogy munkánkat hatékonyan végezzük, több pácienst fogadjunk.
A kezelőegységek által nyújtott lehetőségek a szolgáltatás színvonalát is növelik, a beavatkozásokat könnyítik.

Beszerzésre kerül továbbá egy intraorális szenzor is, amely által olyan felvételt készíthetünk a fogakról, amelyeket a panoráma röntgen képe nem mutatna. Ez által pontosabb diagnózist állíthatunk fel a páciens fogainak állapotáról. Mindez pedig környezetkímélőbb készülék, mivel nincs szükség további röntgenhez elengedhetetlen tartozékokra, továbbá csökkentett sugárdózissal dolgozik az eszköz, amely kíméli a páciens egészségét.

A teljes körű munka végzéséhez szükséges az adminisztratív, irodai feladatok, kezelések, beavatkozások rögzítése, amelyet a jelenlegi megnövekedett hardverkapacitások (hálózatos munka, 3D röntgen felvételek) nem képesek tárolni. Ennek következtében kerül beszerzésre egy asztali számítógép teljes kiépítettséggel (szoftverrel, tartozékokkal).

A versenyképesség növelésének alapvető része az eszközpark folyamatos megújítása, amely révén vállalkozásunk ügyfélköre bővülhet, árbevétele növekedhet és további munkaerő-felvételt irányoz elő.

A projekt befejezésének dátuma:
2018.09.16.