FOGFEHÉRÍTÉS

Fehérebb és élettel telibb fogak akár egy két alatt az új ZOOM rendelői fogfehérítés segítségével

Dental higiéniai akciós napok a KG Dental-nál!

Október 29.-30.-31.

Fogkőeltávolítás + polírozás, álcsontonként most csak 3000 Ft

Panoráma röntgen: 9000 Ft helyett 4000 Ft

Zoom 2 Fogfehérítés: 120.000 helyett 70.000 Ft

Ismerje meg az új ZOOM technológiát:

Fogfehérítés

  • legmodernebb összetételű fehérítő gél
  • továbbfejlesztett lámpás megvilágítás
  • 6%-os hatóanyag tartalom (legszigorúbb EU-s normák szerint)
  • nincs fájdalomérzet sem a kezelés közben sem utána
  • hosszan tartó eredmény
  • 4×15 perc megvilágítás
  • javasolt a kezelés megkezdése előtt a fogkövet eltávolítani

Fogaink az évek során elszíneződnek, az elfogyasztott ételek, italok és dohányzás hatására.Fogfehérítési technikának köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek. A mai legmodernebb fogászati technológiával kevesebb, mint 2 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Az egészséges, ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalosabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot.

Újdonság a fogfehérítésben!

A Philips Zoom évek óta a piacvezető fogfehérítési rendszer világszerte. A legújabb ZOOM fogfehérítő eljárás a legszigorúbb EU-s normáknak megfelelően, 6%-os hatóanyag tartalommal rendelkezik. Ezáltal tovább növeli az Ön fogainak biztonságát és védelmét. Az eddigi kezelések tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a régebbi fehérítő eljárásoknál (26-33%-os hatóanyag) esetlegesen jelentkező éles, nyilalló fájdalomérzet teljesen eltűnt. A fogak természetes, világos, ragyogó fényűek lesznek.

Hihetetlen eredmények, látványos, gyors változás

Philips Zoom WhiteSpeed

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed lámpát választja. Több mint 4 millió elégedett páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Hogyan történik a kezelés?

Először gondosan le kell fedni a fogínyt egy speciális izoláló anyaggal, ezután a Dentál higiénikus felhelyezi a ZOOM zselét a fogak külső felületére. A zselé UV fény hatására aktiválódik és eliminálja a fogban lévő elszíneződéseket.
A Philps ZOOM rendszer használatakor a Dentál higiénikus a WhiteSpeed fehérítő lámpával felerősíti ezt a hatást, több mint 40%-kal – összehasonlítva a lámpa nélküli, vagy más lámpát használó rendszerrel szemben. A kezelés során ezt a folyamatot 4-szer ismételjük meg.

Kérdezze fogorvosát, hogy a Philips ZOOM WhiteSpeed mennyire megfelelő az Ön fogainak fehérítéséhez!

Fogfehérítés

 

Mennyibe kerül a fogfehérítés a KG Dentalban?

A fogfehérítés most különösen kedvező áron érhető el rendelőnkben, hogy a fehérebb fogaknak ne legyenek anyagi akadályai.

Fogfehérítés Most akciós áron: 85.000 HUF
Fogfehérítés csomag (rendelői fogfehérítés + szájhigiénia + otthoni fehérítő sín) 100.000 HUF

Mit kell tennie most ha, fehérebb fogakat szeretne?

A fogfehérítés egy gyors és látványos módszer fogainak megszépülésére. Éljen hát Ön is ezzel a kiváló lehetőséggel. Hívja fel rendelőnket és kérjen időpontot egy rendelői fogfehérítésre. Elérhetőségünk:

+ 36  96  217 044

Várjuk Önt szeretettel rendelőnkben.
Egy óra, és Ön is fehérebb fogakkal és nagyobb Önbizalommal távozik majd tőlünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

A legfontosabb kérdések, melyek mindenképpen tudnia kell fogfehérítéséről:

Több oka is van a fogak elszíneződésének. A legáltalánosabb az erősen színezett ételek és italok (bogyós gyümölcsök, kávé, tea). Néhány gyógyszer, öregedés, dohányzás és trauma szintén okozhat elszíneződéseket.

Igen. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a fogorvos által ellenőrzött, professzionális hatóanyagokkal biztonságos beavatkozás a fog- és ínyszövetre való tekintettel egyaránt.

Számos rendelkezésre álló fehérítési rendszer közül eddig a leglátványosabb és legmegbízhatóbb eredményt a Zoom lámpás technológiával sikerült elérni.

A Philips Zoom segítségével a fogak egy nap alatt láthatóan fehérebbek lesznek. A Zoom rendelői fogfehérítést követően már egy kezelés, mindössze egy alkalom, mely után azonnal látható az eredmény.

A leggyakoribb mellékhatás a fogak és az íny esetleges érzékenysége, azonban ezek a tünetek a kezelés befejezése után 1-3 nappal mindig megszűnnek.
Fogorvosa tanácsot adhat abban, hogy az Ön fogazata alkalmas-e, illetve milyen formában alkalmas fogfehérítésre, továbbá, hogy milyen hatóanyaggal a leghatásosabb a beavatkozás. A Philips Zoom fogfehérítési termékcsalád kétféle, kifejezetten érzékenység csökkentő anyagot tartalmaz – kálium nitrátot (KNO3) és amorf kalcium foszfátot (ACP) – melyek minimalizálják az esetlegesen fellépő érzékenységet.

A fogfehérítés segít csökkenteni a meglevő elszíneződéseket, de a kávé, röviditalok és a természetes öregedés később ismét elszíneződéseket okoznak. A fogak rendszeres tisztítása segít az elszíneződések csökkentésében. A Philips Zoom fogfehérítő termékek szintén tartalmaznak ACP-t, mely segít a fehérség fenntartásában.

A rendelőben elvégzett lámpás fehérítések között is nagy különbségek vannak. Főleg az anyagok minőségét tekintve, ezért érdemes körültekintően választani.